Apa Kangen – ce este si ce beneficii importante are


Apa Kangen si beneficiile ei pentru sanatatea umana

Apa Kangen este apa care revitalizeaza organismul uman. Enagic, o companie care reuneste peste 6500 de medici pe plan mondial, este cea care a facut posibila aparitia apei Kangen si in Romania.

Apa kangen

Beneficii ale consumului de apa Kangen

Apa Kangen are trei beneficii esentiale:

 

  • Antioxidarea
  • Micro-structura
  • Alcalinitatea

 

Este un puternic antioxidant

De ce este important procesul antioxidant pentru organismul uman? In primul rand, pentru ca oxidarea este principala cauza a imbatranirii. Chiar si aerul pe care il respiram are efect oxidant. La fel se intampla si cu organismul uman, in situatia in care respiram aer poluant, mancam si bem bauturi acide, celulele noastre imbatranesc si isi fac aparitia mai usor nenumarate boli.

Apa cu efect antioxidant, Kangen, inseamna sanatate pentru organism, are un puternic efect terapeutic. Ionizatorul Enagic produce trei tipuri de apa Kangen, cu pH-uri diferite: 8,5, 9 si 9,5, ideale pentru consumul zilnic, plus apa puternica Kangen cu pH 11.

Apa Kangen are rol antiinflamator

Motiv pentru care majoritatea bolnavilor care sufera de boli survenite ca urmare a aciditatii prea mari in organism, precum: artrita sau guta, au rezultate imediate consumand apa Kangen. Cu ajutorul ei se elimina anumite inflamatii din organism.

Apa Kangen se infiltreaza usor in organism

Apa Kangen, produsa de aparatele Enagic prin electroliza se transforma intr-o microstructura iar moleculele din aceste micro-structuri se micsoreaza de trei ori si ii confera apei putere mare de hidratare si infiltrare in organism, in celule. Este apa care ajunge in creier in 60 de secunde, pe cand apa de la robinet ajunge la creier in 10 minute, eliminandu-se rapid.

Apa Kangen este alcalina, cu un pH cuprins intre 8,5 si 9,5, ajutand sangele sa neutralizeze depunerile produse de organism, ca urmare a stilului de viata cu efect oxidativ si a  consumului de alimente acide, vindeca si previne bolile, care apar din surplusuri acide. Pentru a mentine si restaura pH-ul, adica balanta acido-bazica a corpului, necesara organismului uman, trebuie sa consumati o apa restructurata, ionizata, plina de antioxidanti si minerale alcaline. Apa alcalina ionizata ne ajuta sa inversam efectele negative ale acumularilor de reziduri acide in corp, cauza tuturor bolilor degenerative si a imbatranirii.

Apa Kangen, integrata intr-o dieta adecvata aduce multiple  beneficii pentru sanatate

apa kangen

Patru, cinci pahare de apa alcalina ionizata, consumate zilnic, ajuta intregul organism sa neutralizeze supraaciditatea, iar in timp, corpul uman capata rezistenta la aciditate. Apa alcalina poate fi utilizata atunci cand ne creste aciditatea in organism, in cazul unei raceli, gripe sau bronsite.

Apa Kangen are acelasi efect ca si vitaminele pentru organism, actionand ca un antioxidant, cu ajutorul surplusului de electroni. Ajuta organismul sa lupte impotriva aparitiei bolilor de inima, atacurilor de cord, problemelor imunitare, alergiilor sau altor boli.

Alte caracteristici si beneficii ale apei alcaline Kangen

Apa Beauty. Cu pH-ul 6, precum cel al pielii umane, apa Kangen, mai este denumita si apa Beauty. Folosita, atat intern cat si extern, apa Kangen pastreaza tenul curat si sanatos.

Apa acida. Apa Kangen este considerata ca fiind cel mai puternic dezinfectant din lume. Cu pH-ul de 2,5, apa alcalina, produsa de ionizatorul Enagic este ideala pentru dezinfectarea ranilor, bolilor de piele sau in caz de acnee ori pentru uz casnic.

Apa superalcalina. PH-ul de 11,5, caracteristic apei superalcaline, produsa de ionizatorul Enagic, o face utila pentru curatarea alimentelor. Apa superalcalina contine mult oxigen activ, util in scoaterea diferitelor pete.

Apa neutra. Ionizatorul Enagic are puterea sa transforme apa in una cu pH neutru, fara sa foloseasca asa-zisa camera de ionizare. Apa neutra Kangen este o apa normala pentru baut, filtrata cu ajutorul aparatului Enagic. Ea poate fi consumata in orice conditii.

Apa energizanta. Consumand apa alcalina Kangen, sportivii pot obtine mai usor performante. Apa Kangen are puterea sa schimbe capacitatea fizica a oricarui sportiv. Cei care alerga pot scoate timpi mai buni, gimnastii sunt mai flexibili sau tenismenii au rezistenta mai mare in teren, consumand regulat apa Kangen.

Asadar, sanatate inainte de toate. Consuma si tu,  cu incredere apa buna, apa pura, curata si alcalina, cu minerale din belsug, daca tii cu adevarat la sanatate.