Aparate apa Kangen


Aparate apa Kangen

Cu siguranta, cu totii suntem constienti de importanta consumului de apa si, mai mult, ne dorim sa consumam acea apa sanatoasa si benefica organismului numita si apa vie. Astfel, apa Kangen, o apa alcalina si, totodata, ionizata, devine extrem de cautata, atat pentru uzul intern, cat si pentru cel extern, ea putand fi numita apa vie si avand efecte considerabile in imbunatatirea sanatatii, a cresterii nivelului energetic si chiar a regenerarii celulelor!

Un aparat de apa Kangen este in prezent o investitie importanta in sanatatea noastra si a familiei noastre si el nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa.

De ce sa luam un aparat de apa Kangen?

Un aparat apa Kangen este o investitie de viitor, cu efecte benefice pe termen lung, in sanatate, energie si o viata echilibrata. El este o certitudine pentru imbunatatirea vietii noastre! Cei care au inlocuit cafeaua de dimineata cu un pahar de apa Kangen, marturisesc ca, numai dupa cateva zile de consum, se simt mult mai energici si nu mai au probleme cu trezitul de dimineata. Acest nou tonus se reflecta intr-un mod salutar in intreaga activitate de peste zi, la serviciu ei putand fi mult mai activi si mai productivi.

Cu siguranta aceasta schimbare in bine, in scurt timp se va reliefa pozitiv in toata paleta de activitati zilnice desfasurate, atat pe plan profesional cat si pe plan familial!

Aparatele Kangen se pot achizitiona acum si in rate si, odata intrate in casa noastra, vor aduce multe schimbari in bine. Daca e sa luam in calcul costurile pe care le-am putea avea pentru o sanatate buna, pentru a ne vindeca de anumite boli sau pentru a le preveni, Aparatul Kangen nu mai este o simpla cheltuiala, ci o investitie realista! Avem nevoie de aparatul Kangen pentru un consum regulat de apa sanatoasa, apa care sa ne mentina un pH normal in organism, care sa ne scada acidoza, care sa ajute la detoxifiere si la regenerarea celulelor. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca apa Kangen nu contine clor si fluoruri, de care apa de la robinet este plina si care sunt atat de daunatoare organismului.

Ce ofera Kangen Romania?

Kangen Romania este adusa in tara noastra de compania Enagic, o companie japoneza infiintata in anul 1974. Japonezii au un adevarat cult pentru apa vie si pentru structura hexagonala a apei. Ei chiar parcurgeau distante mari pentru a ajunge in munti si a bea aceasta apa. Plecand de la o tehnica dezvoltata de rusi, japonezii au pus la punct tehnica Kangen, oferind astfel lumii intregi posibilitatea de a putea consuma apa Kangen, adica apa intoarcerii la origini.

Kangen Romania ofera celor interesati sa investeasca in sanatatea lor, posibilitatea sa achizitioneze, chiar si in rate, aparatul de apa Kangen.

Totodata, ea pune la dispozitia consumatorilor si filtru Kangen, sau filtru de apa Kangen. Apa Kangen este produsa de aparate care pot fi considerate medicala, asa ca inlocuirea periodica a filtrului Kangen, sau a filtrului de apa Kangen, este un lucru obligatoriu pentru a beneficia in orice moment de un produs de inalta calitate.

Apa Kangen Romania

Apa Kangen Romania este acea apa alcalina si incarcata cu ioni negativi pe care tehnica japoneza a scos-o pe piata inca de acum 10 ani. Nu difera prin nimic de cea orientala, corespunzand tuturor standardelor ridicate. Apa Kangen Romania este apa vie, sau apa intoarcerii la origine, cea care poate regenera celule si intinerii organismul!

Apa Kangen pret

Daca e sa vorbim despre aparate de apa Kangen pret, versus beneficiile pe care aceasta apa le are asupra sanatatii, vom ajunge la concluzia ca pretul nu este deloc mare! Cu atat mai mult cu cat, pentru un aparat Kangen pretul poate fi esalonat pe plata in rate.

Astfel, apa Kangen si pret aparat esalonat pe durata a mai multor luni, devine ceva usor de obtinut pentru fiecare dintre noi.

Aparate apa Kangen

Pret aparat Kangen


Leveluk K8

Leveluk K8 este cel mai puternic, cel mai inovativ si cel mai modern ionizator de apa produs de compania Enagic. Este compus din 8 electrozi de electroliza, are un ghid cu 8 limbi internationale, are 8 adaptoare de priza si 8 de robinet si tot 8 sisteme de alarma.

K8. De ce 8? Deoarece cifra 8 este norocoasa pentru japonezi. Ea semnifica norocul, bogatia si prosperitatea.

Vezi detalii despre acest produs in pagina Leveluk K8.


Leveluk SD 501 Platinum

Leveluk SD 501 Platinum este un aparat de ionizare a apei din categoria LUX. Are exact aceleasi specificatii tehnice ca ionizatorul Leveluk SD 501, dar vine in plus cu un design ergonomic si nou, perfect adaptabil oricarei bucatarii dotata cu aparatura sofisticata sau oricarui birou de lux.

Este comparabil cu Leveluk SD 501, avand aceleasi specificatii tehnice, aceeasi garantie de 5 ani si aceeasi modalitate de achizitie si plata, insa un pret diferit, extrem de competitiv.

Detalii despre acest produs gasesti Leveluk SD 501 Platinum.


Leveluk SD501

Leveluk SD 501 este un ionizator de apa din gama lux, produs de compania Enagic, o organizatie ce reuneste peste 6500 de medici care gireaza si utilizeaza Apa Kangen in tratarea pacientilor cu diferite afectiuni.

Enagic Romania este compania care iti aduce la tine acasa ionizatoarele de apa Kangen

Vezi ce beneficii iti ofera acest produs Leveluk SD501.


Leveluk JR IV

Leveluk JR IV

Filtreaza, alcalinizeaza si ionizeaza apa cu ionizatorul Leveluk JR IV!

Leveluk JR II este un ionizator de apa modern, proiectat de specialistii japonezi. Acesta este recunoscut pentru faptul ca nu necesita sisteme de prefiltrare. Astfel, este perfect conceput pentru un stil de viata dinamic. Este simplu de instalat in orice bucatarie sau birou si are nenumarate utilizari.

Ionizatorul de apa Leveluk JR 4 produce 5 tipuri de apa.

Vezi mai multe detalii Leveluk JR IV.


Leveluk R

Leveluk R

Bucurati-va de cel mai ieftin ionizator de apa din gama Leveluk!

Leveluk R este unul dintre cele mai moderne aparate de ionizare a apei. Este un ionizator in miniatura, foarte practic si usor de montat si utilizat. Acesta produce apa alcalina pentru baut si gatit (Ph 8.5 – 9.5), apa filtrata pentru baut si gatit (pH 7) si apa pentru ingrijirea corpului (pH 5.5). De asemenea, este cel mai mic ionizator din gama sa.

Mai multe ionizatorul de apa Leveluk R gasiti  Leveluk R.


anespa

Anespa DX

Foloseste anespa pentru cel mai relaxant dus cu efect de apa termala!

Anespa este o tehnologie inventata de japonezi cu scopul de a oferi tuturor oamenilor o experienta unica, relaxanta si armonioasa in propriul dus. sistemul produce apa de dus alcalina, cu efect de apa termala, permitandu-ti sa te bucuri de o sedinta spa chiar in momentul in care faci dus, fara programari la saloane si fara costuri uriase pentru sedinte la saloane spa.

Mai multe detalii despre produs gasiti Anespa DX.

Filtrul Enagic din carbune activ

Filtru Enagic din carbune activ este un dispozitiv necesar pentru a obtine apa Kangen, o apa alcalina incarcata cu ioni negativi. Apa Kangen mai este cunoscuta si ca apa vie, ea fiind un produs dezvoltat inca de acum 10 ani de compania japoneza Enagic.

Tehnica utilizata in functionarea filtrului Enagic din carbune activ a fost preluata de la rusi care stiau sa produca, prin folosirea electrolizei, apa ionizata. Acea apa, insa, nu era destinata consumului uman, nefiind potabila. Japonezii au preluat metoda ruseasca si au dus-o mai departe, reusind in scurt timp sa produca apa alcalina – adica cu un pH de cel putin 7.5 – incarcata cu ioni negativi si, totodata, potabila!

Vezi detalii despre acest produs