Filtru apa alcalina


Motive pentru a achizitiona un filtru apa alcalina

O aciditate crescuta in organism poate genera diverse afectiuni. Pentru a preintampina cresterea aciditatii si a avea mereu o sanatate cat mai buna, se recomanda consumul de apa alcalina, adica apa cu un pH crescut.

De ce sa consumam apa alcalina

Alcalinitatea este cheia pentru o sanatate generala buna. Scara pH-ului are un interval de la 0 la 14. La nivel 0 aciditatea este maxima si foarte daunatoare pentru organism, la nivel 14 alcalinitatea este maxima, iar nivelul 7 este punctul neutru.

Desi organismul nostru are nevoie de un nivel de pH de 7.5 pentru a functiona in cea mai buna stare si a ne bucura de o sanatate deplina, fiecare dintre partile corpului are cerinte diferite fata de intreg. Astfel, pentru piele este ideal un pH de 5, pentru saliva pH-ul ideal este intre 6.5 si 7. PH-ul tractului digestiv variaza intre 1.5 si 7.

Daca tinem cont si de faptul ca in 1931, premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina a fost obtinut de Dr. Otto Warburg pentru descoperirea semnificativa conform careia 90-95% din toate cazurile de cancer au fost declansate de un mediu acid, si ca, mai mult, cancerul nu poate supravietui si prospera intr-un corp alcalin (adica cu un pH de 7.36), vom privi mult mai serios consumul de apa alcalina!

Avem nevoie de apa alcalina pentru a scadea aciditatea organismului si a ne pastra sanatatea, sau chiar pentru a ne vindeca de boli grave.

Iata cateva din simptomele acidozei in organism: crampe musculare, dificultate in respiratie si oboseala cronica. Atunci cand pH-ul corpului scade, pentru a mentine un echilibru optim, anumite organe cum ar fi ficatul, rinichii si plamanii, incep sa acumuleze substante foarte acide. Acest lucru se intampla pentru a mentine nivelul pH-ului corpului la 7.35 – 7.45.

Problema cu acest proces este ca substantele acide acumulate incep sa atace celulele sanatoase, le distrug si le transforma in toxine. Lasat necontrolat, procesul duce curand la imbolnavirea grava a tesuturilor, la cancer si la metastaza.

Pentru a controla acidoza ar trebui sa fim atenti la alimentatie, dar si la apa pe care o consumam!

Din nou, apa alcalina ne ajuta sa mentinem un pH potrivit in organism, ramanand astfel sanatosi!Cum se poate obtine apa alcalina si tipuri de filtre pentru apa alcalina

Pentru alcalinizarea apei putem folosi un filtru special conceput in acest sens.

Pe piata sunt in prezent mai multe tipuri de filtre pentru apa alcalina, unele extrem de simple si usor de folosit, altele mult mai complexe.

Dintre toate, se evidentieaza atat prin tehnologia superioara utilizata, cat si prin eficienta tehnologiei, filtrele Kangen. Eumeram cateva dintre ele – LEVELUK SD501, LEVELUK SD501 PLATINUM, LEVELUK KANGEN 8, LEVELUK JRII, LEVELUK R.

Filtru apa alcalina

Pentru a obtine apa alcalina de cea mai buna calitate, toate au la baza, ca tehnica de functionare, electroliza. O tehnica folosita initial de rusi si preluata apoi de japonezi. Apa alcalina obtinuta cu filtrele Kangen este cea mai buna apa! De altfel, denumirea Kangen – care inseamna in japoneza “intoarcerea la origine” – ne duce cu gandul fie la apa cea mai pura cu putinta, asa cum era in trecut, fie la regenerarea completa a organismului, adica intoarcerea lui la conditia normala de sanatate.

Ce putem spune despre filtru de apa alcalina ionizata si pretul ei

Apa alcalina, daca este si ionizata – adica incarcata cu ioni negativi, extrem de benefici pentru sanatate – devine apa vie. Din nou, filtrele Kangen, care dispun de tehnologia necesara, sunt cele mai bune dispozitive care ne pot furniza acest gen de apa.

Filtru de apa alcalina ionizata are un pret accesibil, fiind posibila achizitionarea lui si in rate. Oricum ar fi, daca e sa tinem cont de beneficiile pe termen lung pe care le aduce consumul de apa alcalina ionizata, pretul nu mai conteaza.