Filtrul Enagic din carbune activ


Filtrul Enagic din carbune activ

Filtru Enagic din carbune activ este un dispozitiv necesar pentru a obtine apa Kangen, o apa alcalina incarcata cu ioni negativi. Apa Kangen mai este cunoscuta si ca apa vie, ea fiind un produs dezvoltat inca de acum 10 ani de compania japoneza Enagic.

Tehnica utilizata in functionarea filtrului Enagic din carbune activ a fost preluata de la rusi care stiau sa produca, prin folosirea electrolizei, apa ionizata. Acea apa, insa, nu era destinata consumului uman, nefiind potabila. Japonezii au preluat metoda ruseasca si au dus-o mai departe, reusind in scurt timp sa produca apa alcalina – adica cu un pH de cel putin 7.5 – incarcata cu ioni negativi si, totodata, potabila!

Denumirea Kangen nu este intamplatoare. Kangen inseamna in japoneza “intoarcerea la origine”, care are un dublu sens. Se refera la faptul ca apa Kangen este o apa foarte apropiata de structura apei originale si, totodata, sugereaza si faptul ca, prin consumul apei Kangen, produsa de filtrul Enagic din carbune activ, organismul se regenereaza, intorcandu-se la origine, adica la starea lui fireasca, sanatoasa!Cum functioneaza filtru Enagic din carbune activ?

Filtrul Enagic din carbune activFiltru Enagic din carbune activ este un dispozitiv care dispune de trei trepte. Astfel, el incorporeaza un strat de sulfit de calciu, un strat de carbune granulat antibacterian, dar si un filtru mecanic!

Se stie ca apa de la robinet, in prezent, este plina de clor si alte substante daunatoare organismului, asa ca un filtru Enagic din carbune activ, a carui tehnica de functionare se bazeaza pe absorbtia clorului si a hidrocarburilor clorurate, devine un dispozitiv dorit in orice casa, fiind totodata o investitie pe termen lung in sanatatea noastra si a familiei noastre!

Beneficiile filtrului Enagic din carbune activ

Organismul uman este in procent de 70% format din apa de aceea consumul de apa este foarte important pentru mentinerea functionarii lui in parametrii normali. Dar nu a oricarui tip de apa! Organismul are nevoie de o apa alcalina – cu un pH de cel putin 7.5 – si ionizata – adica incarcata cu ioni negativi.

Filtru Enagic din carbune activ, realizat din trei straturi, este un produs care filtreaza apa de la robinet, inlatura clorurile si fluorurile atat de daunatoare organismului, si care, totodata, ionizeaza apa! Este produsul ideal, usor de utilizat, foarte accesibil ca pret, care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa!

Ce poate fi mai sanatos decat sa iti poti incepe ziua cu un pahar cu apa ionizata, un foarte bun inlocuitor pentru cafeaua de dimineata! Cei care consuma aceasta apa, dupa numai cateva zile au marturisit ca se simt mult mai energici si mai plini de viata!

Iata de ce, un filtru Enagic din carbune activ iti poate schimba intreaga viata in bine! Iar efectele nu numai ca se pot observa imediat, dar ele sunt pe termen lung!Utilizari ale filtrului Enagic din carbune activ

Usor de montat, el ne va asigura inca din prima clipa posibilitatea de a consuma o apa curata si ionizata! Aceasta apa se poate folosi nu numai pentru a fi bauta, ci si pentru a face mancare. Legumele care au fost fierte in apa filtrata cu un filtru Enagic din carbune activ, sunt mult mai gustoase si mai sanatoase, apa ionizata sporindu-le aroma si proprietatile.

De asemenea, apa obtinuta cu un filtru Enagic din carbune activ este perfecta pentru a uda plantele din apartament.

Mai mult, dupa o perioada mai indelungata de utilizare pentru uz extern, apa filtrata cu filtru Enagic din carbune activ, a ajutat la ameliorarea afectiunilor epidermei! Folosita pentru spalat pe cap, a dus la disparitia matretii. Si, pentru ca are darul de a creste fermitatea pielii, dupa cateva luni de utilizare pentru spalat pe fata, a dus la reducerea vizibila a ridurilor.

Toate aceste beneficii, dublate de cele oferite de consumul apei ionizate – imbunatatirea sanatatii si cresterea nivelului energetic – recomanda filtru Enagic din carbune activ ca fiind prietenul cel mai bun pentru tine si familia ta!