Ionizator apa


Aparatele de ionizat apa (ionizaror apa)– tehnologii necesare in fiecare bucatarie a secolului XXI

Ce este un ionizator de apa si la ce foloseste acesta?

ionizator apaUn ionizator de apa este un instrument absolut necesar in orice bucatarie din zilele noastre. Conceput fiind pe baza unei tehnologii sofisticate de ultima ora, un ionizator de apa este un aparat constituit dintr-un ansamblu de filtre, placi de electroliza si motoare specifice pentru a filtra si purifica apa. In cadrul proceselor de prelucrare a apei, cu ajutorul unui astfel de ionizator de apa veti putea sa va bucurati de cea mai pura apa din lume, cu un grad de poluare zero si cu un pH perfect pentru a mentine echilibrul organismului uman. Aceste ionizatoare de apa sunt construite de specialistii japonezi pe baza unor tehnologii de ultima ora, insa avand la baza procese si ingrediente utilizate in purificarea si detoxifierea organismului uman inca din antichitate.

Beneficiile unui aparat de ionizare apa

Un aparat de ionizare apa profesional va va oferi mai multe tipuri de apa, fiecare benefica pentru organism si perfecta pentru diferite intrebuintari. Veti obtine apa pura si pentru baut si gatit insa veti putea obtine si apa super acida pentru ritualurile de infrumusetare de zi cu zi. Cu ajutorul unui aparat de ionizare apa veti putea, cu o simpla apasare pe buton, sa preparati peste 30 de litri de apa in jumatate de ora. Volumul de apa prelucrata si calitatea ei depinde de ionizator. Un aparat de ionizare apa Enagic reuseste sa prelucreze cantitati insemnate de apa intr-un volum mic de timp, in mod continuu, fara sa se defecteze.

Va puteti bucura de beneficii si in ceea ce priveste designul unui asemenea aparat de ionizare apa. Aceste aparate sunt extrem de mici, compacte si foarte usor de utilizat si montat. Ele se monteaza pe blatul la bucatarie si se conecteaza la robinet prin furtune speciale, urmand sa fie actionate cu doar o simpla apasare pe buton.

Un aparat de ionizare apa va poate oferi apa acida, alcalina, plata si super acida / super alcalina. Astfel aveti cel putin 5 tipuri de apa pe care le puteti folosi zilnic. Acest ionizator de apa alcalina si acida va ofera o apa pura, fara nitrati, nitriti, bacterii, efluvii si substante toxice, ajutandu-va sa va hidratati si sa va hraniti si ingrijiti organismul in cel mai sanatos mod.

Cel mai profesionist aparat de ionizare a apei

Ionizatoarele de apa cele mai profesioniste, concepute de specialisti si atestate de catre asociatii profesionale de prestigiu in domeniul medical sunt ionizatoarele Enagic. Acestea sunt certificate de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor si sunt omologate ca fiind aparate medicale. Sunt utilizate la scara larga in spitale si in case, pentru apa pura si sanatoasa pe care o pot prelucra. Din aceasta gama, cel mai bun aparat de ionizare a apei este Leveluk K8. El este  conceput conform ultimelor standarde de siguranta si de calitate si e recunoscut pe plan mondial ca fiind cele mai eficient aparat de ionizare a apei si de filtrare a acesteia. Insa in aceeasi gama puteti gasi si un aparat de ionizare a apei precum: Leveluk SD 501 Platinum, Leveluk JR IV sau Leveluk R. Fiecare aparat de ionizare a apei este special gandit pentru anumite situatii si anumite nivele de utilizare.

ionizator apa

Modalitatea de functionare a unui ionizator apa

Motoarele acestor aparaturi sunt reprezentate de catre placile de electroliza. Acestea sunt niste electrozi de titan acoperite cu platina. Companiile care lucreaza superficial folosesc titan slab calitativ, iar astfel favorizeaza scurgerea de titan in apa, aceasta devenind contaminata. Enagic foloseste doar titan de clasa medicala, acesta fiind nedizolvabil, iar acoperindu-l cu platina elimina orice risc de scurgere in apa in cazul procesului de electroliza.

In camera de electroliza a unui aparat de ionizat apa, aceasta se expune la placi si este descompusa, evidentiindu-se schimbari la nivel structural, modificandu-se pH-ul si scorul OPR al apei si determinand astfel purificarea si ionizarea ei.

Un aparat de ionizat apa profesional va fi capabil sa filtreze si sa ionizeze pana la 10.000 de litri de apa intr-un an, pana ca filtrul sa necesite schimbarea. De asemenea, un astfel de aparat de ionizat apa se curata singure dupa fiecare 50 – 60 litri de apa procesati si dupa fiecare prelevare in cazul apelor acide si alcaline.

Ionizator de apa alcalina – un aparat necesar in orice casa

Un ionizator de apa alcalina se comporta exact asemenea oricarui aparat de ionizare a apei. Acesta produce in special apa alcalina si super – alcalina. Ultima dintre acestea nu este de baut, ci este specifica apelor de frumusete, folosita pentru a ne ingriji corpul si tenul. Un astfel de ionizator de apa alcalina este si ionizatorul Leveluk K8. De fapt, toate ionizatoarele Enagic produc apa alcalina, insa nu toate produc si apa puternic alcalina. Cea din urma poate fi produse doar cu ajutorul ionizatoarelor de clasa superioara.

Un ionizator de apa alcalina este necesar in casa noastra, deoarece acesta elimina rezidurile din apa si o purifica, facand-o perfecta pentru a ne ingriji tenul si pentru a ne pastra pielea hidratata si in siguranta.

Un ionizator de apa alcalina profesional nu va permite niciunui compus chimic sa supravietuiasca in apa procesata prin filtrele sale. Tocmai de aceea, acesta este un aparat absolut necesar in fiecare casa.

Bucurati-va de un ionizator de apa la pret atractiv!

Compania Enagic construieste toate tipurile de aparate de ionizare la cele mai atractive oferte de pe piata. Puteti avea un ionizator de apa la pret minim si va puteti bucura de toate beneficiile unui astfel de aparat daca achizitionati unul din gama Leveluk.

Un ionizator de apa cu pret cat mai mic si beneficii cat mai mari este alegerea perfecta pentru casa dumneavoastra. In cazul in care cautati un ionizator de apa ieftin s-ar putea ca acesta sa nu elimine toate impuritatile si sa nu aiba eficienta unui aparat profesionist, iar calitatea apei nu va fi in acest caz una atat de ridicata.

In gama de produse Leveluk puteti gasi un ionizator de apa la pret bun, fara a cheltui neaparat o avere pe un astfel de aparata. Spre exemplu, Leveluk R poate fi achizitionat cu aproximativ 1600 de euro. Iar daca doriti ceva 100% profesional si vreti sa platiti pentru un ionizator de apa un pret mai mare, puteti alege ultima noutate din gama japoneza: ionizatorul Leveluk K8. Acesta poate fi achizitionat pentru 3660 de euro.