Leveluk JR IV


Filtreaza, alcalinizeaza si ionizeaza apa cu ionizatorul Leveluk JR IV!

Leveluk JR IVLeveluk JR IV este un ionizator de apa modern, proiectat de specialistii japonezi. Acesta este recunoscut pentru faptul ca nu necesita sisteme de prefiltrare. Astfel, este perfect conceput pentru un stil de viata dinamic. Este simplu de instalat in orice bucatarie sau birou si are nenumarate utilizari.

Ionizatorul de apa Leveluk JR IV produce 5 tipuri de apa:

 • alcalina (pH 8.5 – 9.00 – 9.5)
 • plata (pH 7)
 • acida (pH 5)
 • super – acida (pH 2.5)
 • super – alcalina (pH 11.5)

Asadar, cu ajutorul ionizatorului de apa Leveluk JR IV veti avea la dispozitie intotdeauna cea mai pura apa pentru baut si gatit, dar si pentru a avea grija de corpul dumneavoastra si pentru ritualul de infrumusetare de zi cu zi.Beneficiile utilizarii ionizatorului Leveluk JR 4

 • Este mic, usor de folosit si montat in orice incapere
 • Produce apa ionizata continuu
 • Nu necesita sisteme de prefiltrare
 • Produce toate tipurile de apa – alcalina, filtrata, acida, super alcalina si super acida
 • Cu ajutorul apei pure iti feresti organismul de boli si iti intaresti sistemul imunitar
 • Iti mentii organismul hidratat si previi imbatranirea

Produs si testat de specialisti / Utilizat la scara larga, ca aparatura medicala

Leveluk JR 4 este proiectat de specialistii japonezi si testat in laboratoare, pentru a respecta toate standardele de calitate si siguranta a utilizatorilor. In Japonia este folosit ca aparatura medicala.

Testele specialistilor au demonstrat ca nu exista niciun risc de toxicitate in apa produsa de Leveluk JR IV. Aceste teste sunt in conformitate cu metodele specifice aprobate si certificate FDA.

Leveluk JR IV

Specificatii tehnice Leveluk JR 4

Leveluk JR 4 este foarte usor de utilizat si de montat in orice spatiu. Este practic, compact si nu aveti nevoie de nicio interventie pentru a-l utiliza. Trebuie sa apasati un singur buton pentru a-l porni si opri.

In momentul in care alegeti ce tip de apa sa produca, pe furtunul flexibil metalic va curge apa selectata de dumneavoastra (pH de la 1 – 14), iar pe celalat furtun inferior de culoare gri va curge apa cu un pH egal cu cel al diferentei intre pH-ul apei selectate de dumneavoastra si pH-ul maxim, 14.

Dotat cu celula electrolitica echipata cu electrozi de titan, placati cu platina.

Leveluk JR 4 este dotat cu o celula electrolitica cu trei electrozi din titan. Acestia reprezinta motorul de functionare si ionizare a apei. Ei sunt realizati din titan de grad specific medical, pentru a evita descompunerea in cadrul procesului de electroliza a apei.

Cu cat suprafata placilor si a curentului aplicat este mai mare, cu atat este mai buna calitatea apei. Compania Enagic foloseste cele mai mari placi din industria ionizatoarelor (135 x 75 mm). De asemenea, compania Enagic foloseste titan chirurgical acoperit cu platina, deoarece aceasta este un bun conductor si este recunoscuta la nivel international ca fiind cel mai bun material pentru electroliza apei. Aceasta exclude orice risc al scurgerilor de titan, iar titanul medicinal este absolut sigur si nedizolvabil in procesul de electroliza.Sistem de autocuratare brevetat

Toate aparatele de ionizare Leveluk sunt dotate cu un sistem de autocuratare brevetat. Leveluk JR 4 este dotat cu un sistem de autocuratare in doua etape:

 • Notice Cealaning – etapa de notificare, in care ionizatorul va emite un beep intermitent prin care va avertizeaza ca urmeaza etapa de curatare.
 • Clean – etapa de curatare propriu zisa (dureaza aproximativ 30 de secunde). Apa reziduala rezultata in urma curatarii nu se bea. Dupa aproximativ 60 de litri de apa produsa ionizatorul se curata automat. Exceptie fac apele super – alcalina si super – acida. In cazul lor, ionizatorul se autocurata dupa fiecare prelevare.

Ecranul ionizatorului

Ecranul ionizatorului JR IV

Ecranul ionizatorului este unul cu cristale lichide LCD. Acesta va va indruma pe tot parcursul folosirii aparatului, afisand valorile pH-ului, viteza fluxului de apa, durata de viata a filtrului si nivelul volumului difuzorului. De asemenea, toate setarile efectuate de dumneavoastra vor fi vizibile pe acest ecran.

Ecranul este rezistent la apa. Aparatul este foarte usor de utilizat, fiind bazat pe tehnologia one – touch. Nu necesita decât apasarea unui buton pentru a porni si a se opri.

Rezervorul de accelerare a procesului de electroliza

Aceasta este o dotare specifica aparatului Leveluk JR IV. Este o specificatie absolut revolutionara. Leveluk JR IV produce simultan apa super – acida si super – alcalina. Acest rezervor este o tehnologie brevetata de japonezi, care ajuta accelerarea procesului de electroliza, usurându-va etapa de adaugare a solutiei saline, absolut necesare pentru obtinerea acestor doua tipuri de ape.

Puterea electrica a ionizatorului

Ionizatoarele au nevoie de foarte multa energie pentru a produce toate tipurile de apa. Fara energia necesara electroliza apei se poate realiza foarte incet sau chiar deloc. Leveluk JR IV este certificat si aprobat de UL si CE sa functioneze cu un voltaj de 230W, producand o cantitate mai mare de apa decat restul ionizatoarelor (care utilizeaza max. 200W). De asemenea, apa produsa de ionizatorul Leveluk JR IV va fi net calitativa, ajutandu-va sa gatiti sanatos si sa aveti grija de corpul dumneavoastra de fiecare data.

Exista 2 tipuri de regulatoare de putere: transformatoarele si sistemele Switch Mode Power Supply – SMPS. Transformatoarele sunt cele mai stabile si durabile, insa acestea se supra incalzesc la activitate continua. Tocmai de aceea au fost inventate sistemele SMPS. Acestea sunt proiectate special pentru a evita situatia de supra – incalizre.

Ionizatoarele Leveluk folosesc ultima generatie de sisteme SMSP, certificata si aprobata de specialisti ca fiind sigura si ideala pentru dotarea acestor aparate de ionizare si filtrare a apei.Regulatorul de presiune a apei

Leveluk JR II este dotat cu un regulator de presiune a apei care ajuta apa sa stea mai mult timp in contact cu placile de electroliza. Cu cat apa se afla mai mult timp in contact cu aceste placi, cu atât calitatea ei va fi una superioara.

Toate ionizatoarele Enagic produc aprox.  4.5 – 7.5 l de apa pe minut. Chiar si la acest nivel, ele sunt capabile sa produca cel mai bun si constant ORP din industrie. Acest lucru se datoreaza tocmai dotarii cu sistemul suplimentar de regulare a presiunii apei.

Filtrarea apei in cadrul procesului de ionizare

Leveluk JR IV este dotat cu un filtru standard Enagic care are capacitatea de a filtra intre 6000 si 10.000 l apa pana sa fie inlocuit. Filtrul de apa are trei trepte: sulfit de calciu, carbune granular activat antibacterial si filtru mecanic.

Acest filtru elimina toate impuritatile si toti compusii sedimentari toxici mai mari de 0.2 microni.

Filtrul nu contine niciun element periculos pentru sanatate si este aprobat de directiva europeana de restrictionare a substantelor periculoase.Mesaje afisate pe ecranul ionizatorului

Hot Water – apa fierbinte – inchiderea automata pentru protectia ionizatorului

Increase Flow – presiune scazuta / Degrease Flow – presiune prea mare

Replace Filter – inlocuirea filtrului

Refill Solution – umplerea rezervorului de accelerare a electrolizei

Reset Switch / Reset Filter – setarea filtrului nou

Notice Cleaning / Clean – etapele de curatare

Leveluk JR II ofera posibilitatea memorarii si salvarii setarilor, fara sa mai fie nevoie sa reveniti apoi asupra lor chiar si cand deschideti din nou aparatul.

Pret Leveluk JR IV :

Metodă de achiziționare cu plată integrală

Preț fără TVA:                            3000,00 €
Valoare TVA (16%):                   432,00 €
Preț total cu TVA:                       3132,00 €

*în Germania până la sfârșitul anului 2020 TVA va fi de 16% Profitați !!

Achiziționare cu plata în 3, 6, 10 sau 16 rate

Pret aparat Kangen

Achizitionati aparatul de ionizare Leveluk JR IV pentru a beneficia de cea mai pura apa de baut si gatit si pentru a utiliza apa de frumusete in fiecare ritual de ingrijire de zi cu zi, in cele mai sigure conditii din lume!


Vrei sa afli mai multe despre acest produs?

Completeaza formularul de mai jos si cere o oferta personalizata!

  Numele tău

  (obligatoriu)

  Emailul tău

  (obligatoriu)

  Numarul tău de telefon

  (obligatoriu)

  Mesajul tău