Leveluk K8


Bucurati-va de cel mai inovativ si modern ionizator de apa din lume – Leveluk K8

leveluk k8Leveluk K8 este cel mai puternic, cel mai inovativ si cel mai modern ionizator de apa produs de compania Enagic. Este compus din 8 electrozi de electroliza, are un ghid cu 8 limbi internationale, are 8 adaptoare de priza si 8 de robinet si tot 8 sisteme de alarma.

K8. De ce 8? Deoarece cifra 8 este norocoasa pentru japonezi. Ea semnifica norocul, bogatia si prosperitatea.

Beneficii specifice ionizatorului Leveluk K8

 • Ionizatorul Leveluk K8 este dotat cu un sistem superior de securitate, cu senzori speciali si poate memora setarile
 • Este dotat cu tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste sistemul de electroliza, filtrare si auto-diagnoza
 • Conceput special conform unui principiu: macrotehnica in microvolum – mic si compact, insa extrem de inteligent si puternic
 • Certificat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatrice si omologat ca aparat medical
 • Asistenta tehnica in timp real si modul de auto-diagnoza pentru identificarea inadecvarii in timpul functionarii, fara nicio interventie umana.
 • Cel mai pur nivel de apa, cele mai noi tehnologii si cel mai bun pret raportat la nivelul de calitate de pe piata ionizatoarelor din intreaga lume.

Cu ajutorul Ionizatorului Leveluk K8 vei putea beneficia de cel mai pur nivel al apei filtrate in  cel mai scurt timp si cu minim efort.

Realizat si certificat de specialisti ca fiind cel mai eficace ionizator din lume

Leveluk K8 este certificat de Asociatia Japoneze de prevenire a bolilor geriatrice si este omologat ca aparat medical (21600BZZ00376000). Asadar, este un aparat de ionizare profesionist, conceput de catre specialisti si testat in orice conditii pentru a functiona la cel mai inalt nivel.Descrierea ionizatorului Leveluk K8 si specificatiile tehnice

Ionizatorul Leveluk K8 este foarte usor de folosit, fiind necesara doar apasarea unui buton pentru pornirea si oprirea lui. Este dotat cu doua furtune de iesire a apei, deoarece produce 2 tipuri de apa SIMULTAN.

leveluk k8 in bucatarie

Pe furtunul superior va iesi apa selectata de dvs. (pH-ul de la 1 la 14), iar pa cel inferior va iesi apa a carui pH reprezinta diferenta pana la 14.

Tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa selectati apa dorita, iar ionizatorul va calcula automat diferenta de pH pentru a procesa al doilea tip de apa. Un singur buton apasat si veti obtine apa pentru baut, gatit sau spalat, in cel mai scurt timp!

Celula electrolitica cu 8 electrozi

Electrozii de electroliza reprezinta motorul oricarui ionizator. Apa expusa la acestia incepe sa se schimbe, sa-si modifice pH-ul, sa se purifice si sa-si imbunatateasca nivelul OPR. Cu cat apa este expusa la o suprafata mai mare de electrozi si cu cat sta mai mult timp, cu atat va fi mai calitativa.

Tocmai de aceea, ionizatorul Leveluk K8 contine 8 electrozi de acest tip, din titan medicinal folosit pentru proteze si tije de articulatie. Acest titan este cel mai calitativ, deoarece el nu se dizolva si nu provoaca scurgeri in timpul procesului de electroliza.

In plus, electrozii sunt acoperiti in totalitate de platina. Aceasta este cel mai bun material cunoscut pentru electroliza apei si este un foarte bun conductor.Sistem de autocuratare brevetat in 2 etape

Ionizatorul Leveluk K8 se curata singur dupa aproximativ 60 de litri de apa procesati. Exceptia este in cazul apei super acide si super alcaline. In cazul acestor ape, care nu sunt pentru consum, el se curata dupa fiecare prelevare.

Sistemul de autocuratare este gandit in doua etape:

 • Notice Cleaning – un beep intermitent care ne anunta ca ionizatorul urmeaza sa intre in etapa de curatare
 • Clean – etapa de curatare propriu zisa, care dureaza circa 30 de secunde. Apa rezultata in urma acestui proces nu se bea.

Panoul LCD

leveluk k8 ecranPanoul contine cristale LCD, este rezistent la apa si este parte din aspectul minutios gandit al ionizatorului Leveluk K8. Partea frontala a acestui aparat contine si panoul de comanda tactila. Acesta este bazat pe tehnologia One Touch – o simpla apasare pe buton pentru inchidere si pornire a aparatului.

Ecranul va va afisa tipul de apa produsa, valorile pH-ului, viteza si fluxul de apa si durata de viata a filtrului.

Rezervorul de accelerare a electrolizei

Ionizatorul Leveluk K8 este capabil sa produca simultan doua tipuri de apa. Iar pentru apa super acida si pentru cea super alcalina este nevoie de o solutie salina suplimentara. Acest rezervor este o tehnologie superioara pentru a va usura etapa de adaugare a acestei solutii.

Un singur tub de 44ml de astfel de solutie va poate asigura 30l de apa in doar 30 de minute.

Puterea electrica a ionizatorului Leveluk K8

Ionizatoarele au nevoie de mai multa energie pentru a putea functiona. Fara energia in exces procesul de electroliza se realizeaza extreme de incet sau chiar deloc. Astfel, pentru o apa de calitate este nevoie de cat mai multa energie electrica.

Majoritatea ionizatoarelor folosesc un sistem care le acorda 200W putere. Ionizatorul Leveluk K8 functioneaza cu pana la 230W, determinand astfel un nivel superior al calitatii apei si o productie mai mare de apa filtrata.

Transformator vs. SMPS

Exista 2 tipuri de regulatoare de putere electrica. Transformatoarele sunt cele mai durabile si mai eficiente, insa au o problema mare cu supra incalzirea. Sistemele Switch Mode Power Supply (SMPS) au fost create pentru a evita aceasta problema.

Tocmai de aceea, ionizatoarele Enagic sunt dotate cu astfel de sisteme. Insa sistemele SMPS folosite sunt de cea mai inalta clasa (clasa a 4a), fiind certificate si aprobate pentru utilizare in siguranta si pentru eficienta lor.

Regulatorul de presiune a apei

Cu cat apa este expusa mai mult la placile de electroliza, cu atat nivelul de calitate va fi unul superior. Asadar, regulatorul de presiune a apei se ocupa de aceasta problema si este o tehnologie gandita special pentru a asigura mai multa expunere apei la placile de electroliza.

Ionizatoarele Engic produc circa 4.5 – 7.5l apa pe minut. Cu toate acestea, chiar si la acest nivel, datorita regulatorului de presiune performant, Leveluk K8 reuseste sa mentina cel mai inalt scor OPR din industrie.Filtrarea apei

Leveluk K8 contine cel mai performant sistem de filtrare in trei trepte (sulfit de calciu, carbune granular activat antibacterial, filtru mecanic). Acesta este capabil sa elimine toate rezidurile, efluviile, rugina, nitratii si nitritii si toate bacteriile mai mari de 0.2 microni.

Este extrem de usor de schimbat si nu contine nicio substanta periculoasa pentru sanatatea umana. Poate fi achizitionat si din Romania, la pretul de doar 450 RON.

Avertizarile vocale

Alaturi de mesajele pe ecranul LCD, ionizatorul Leveluk K8 va va atentiona in permanenta si vocal, informandu-va despre urmatoarele situatii:

 • Hot Water – inchiderea aparatului datorita temperaturii prea ridicate a apei
 • Increase Flow / Degrease Flow – nivel mic sau mare a presiunii apei
 • Replace Filter – momentul  de schimbare a filtrului
 • Reset Switch / Reset Filter – resetarea filtrului / actiune necesara la inlocuirea acestuia
 • Refill Solution – umplerea bazinului cu solutie salina

Ionizatorul este capabil sa memoreze toate setarile efectuate odata, asa incat nu va fi nevoie sa apasati decat un buton pentru a opri sau porni acest aparat si veti beneficia de cea mai pura si sanatoasa apa.

Pret Leveluk K8:

Metodă de achiziționare cu plata integrală

Preț fără TVA:                            3660,00 €
Valoare TVA (16%):                   585,60 €
Preț total cu TVA:                      4245,60 €

*în Germania până la sfârșitul anului 2020 TVA va fi de 16% Profitați !!

Posibilitate de achiziționare cu plata în

3, 6, 10, 16 sau 24 de rate lunare.

Pret aparat Kangen

Cumparati acum ionizatorul Leveluk K8 pentru a va bucura de toate aceste beneficii si de cea mai buna apa de baut / gatit / spalat din lume!


Vrei sa afli mai multe despre acest produs?

Completeaza formularul de mai jos si cere o oferta personalizata!

  Numele tău

  (obligatoriu)

  Emailul tău

  (obligatoriu)

  Numarul tău de telefon

  (obligatoriu)

  Mesajul tău