Leveluk R


Leveluk R – bucurati-va de cel mai ieftin ionizator de apa din gama Leveluk!

Leveluk RLeveluk R este unul dintre cele mai moderne aparate de ionizare a apei. Este un ionizator in miniatura, foarte practic si usor de montat si utilizat. Acesta produce apa alcalina pentru baut si gatit (Ph 8.5 – 9.5), apa filtrata pentru baut si gatit (pH 7) si apa pentru ingrijirea corpului (pH 5.5). De asemenea, este cel mai mic ionizator din gama sa.

Beneficiile utilizarii unui ionizator de apa Leveluk R

 • Mic si practic (usor de transportat si adaptabil la orice situatie)
 • Usor de montat si folosit
 • Usor de integrat si in bucatarie si in birouri sau spatii comerciale
 • Produce apa si pentru baut / gatit si pentru ingrijire
 • Apa alcalina confera echilibrul metabolismului, hidrateaza si hraneste organismul uman
 • Apa alcalina actioneaza ca un detoxifiant puternic, eliminand toxinele si substantele chimice din organism


Aparatura de ionizare a apei gandita, proiectata si distribuita de profesionisti

Japonezii au demonstrat, prin intermediul acestui aparat de ionizare a apei, ca dimensiunile nu reflecta neaparat calitatea. Astfel, cel mai mic si compact aparat de ionizare are unele dintre cele mai moderne componente si produce o multime de beneficii pentru organismul uman.

Aparatura este gandita de specialisti si testata in laboratoare de catre acestia, pentru a functiona la nivelul optim si pentru a respecta toate standardele de calitate si siguranta a consumatorului.

Puteti pastra peste tot alaturi de voi acest aparat de ionizare a apei, pentru a beneficia de caracteristicile unei tehnologii de ultima ora, care purifica apa, va confera nenumarate beneficii curative si poate fi achizitionat la cel mai mic pret din aceasta categorie.

Leveluk R – cel mai mic, modern si ieftin ionizator de apa din gama Leveluk

Leveluk R

Specificatiile tehnice ale aparatului de ionizare a apei Leveluk R

Acest aparat contine o celula electrolitica echipata cu trei electrozi. Acestia reprezinta “motorul” ionizatorului. Cand apa intra in contact cu aceste placi ea este separata in doua fluxuri de apa, unul alcalin si unul acidic. Astfel, cu ajutorul acestor placi ionizatorul reuseste sa produca o cantitate importanta de apa de calitate, placile fiind din titan de duritate mare.

Compania producatoare ale acestor aparate foloseste titan chirurgical, utilizat in productia tijelor si protezelor articulare. De asemenea, sunt acoperite cu platina. Aceasta este recunoscuta de catre specialisti ca fiind materialul cel mai bun pentru electrolizarea apei, fiind nereactiva.

Electrozii sunt acoperiti in totalitate pentru a preveni scurgerile de titan in timpul electrolizei.

Sistem de autocuratare brevetat

Sistemul de autocuratare Enagic are un mare avantaj. Acesta creste perioada de viata a ionizatorului. Iar sistemul de ionizare Leveluk R functioneaza cu orice tip de apa, indiferent de duritatea apei.

Calcarul depus pe placile ionizatorului pot scadea pana la 30% din performanta aparatului in primele 3 luni de utilizare. Ionizatorul Leveluk R are proprietatea absolut revolutionara de a curata si decalcifica electrozii cu ajutorul sistemului de curatare brevetat de specialisti.Curatarea se realizeaza in 2 etape: Notice Cleaning + Clean

Initial veti fi notificat ca incepe procesul de curatare printr-un beep intermitent. Pe toata durata afisarii celui de-al doilea mesaj ionizatorul se curata. Procesul dureaza circa 30 de secunde. Dupa ce se produc 60 de litri de apa alcalina se curati ionizatorul. Exceptia este reprezentata doar de apa superalcalinica si superacida (pH 11,5 respectiv 2,5). Aici se va curata dupa fiecare prelevare.

Ecranul ionizatorului

Leveluk R ecranEcranul este unul cu cristale lichide LCD. Acesta va va indruma pe tot parcursul folosirii aparatului. El va afiseaza pH-ul apei, viteza / presiunea, durata de viata a filtrului, dar si tipul de apa produsa.

Tehnologia de functionare este one-touch. Nu este nevoie decat de o atingere pentru a porni si opri aparatul.

Energia ionizatorului

Procesul de ionizare a apei necesita energie electrica excesiva. In lipsa unei puteri a energiei electroliza apei se petrece foarte incet sau chiar deloc. Puterea electrica este foarte importanta astfel. Ionizatorul de apa Leveluk R este aprobat de UL si CE ca avand capacitatea de functionare pentru 120W.

Exista doua sisteme de regulatoare de putere in industria de profil: transformatoarele si sistemele Switch Mode Power Supply – SMPS. Transformatoarele sunt cele mai stabile si longevive, in schimb SMPS a fost special creat pentru a rezista la supraincalzire. Leveluk R este construit avand atasat un sistem SMPS de ultima generatie (clasa a 4). Sistemul este folosit si la noile televizoare 3D.

Regulatorul de presiune a apei

Cu cat apa este mai mult expusa curentului electric in camera de electroliza, cu atat mai mult este schimbata. Rezulta din acest proces un OPR si un pH mari mare. Daca un aparat de ionizare cu placi mici va rula cu o viteza redusa va obtine un pH superior al apei.

Este extrem de important ca pe o unitate de timp determinata cantitatea apei sa fie egala. Insa presiunea va fi mereu diferita si in functie de apa si in functie de zona. Ionizatorul Leveluk R regleaza volumul de apa care trece prin aparat, adaptandu-se cu brio la orice conditii.

Filtrarea apei

Un filtru standard al firmei Enagic va rezista la aproximativ 10.000l apa inainte de a fi inlocuit. Iar aceste filtre sunt de cea mai inalta calitate, eliminand compusii contaminati si toate bacteriile mai mari de 0.2 microni. Acesta poate fi inlocuit odata pe an, la un pret de doar 450 RON.Mesajele afisate de ionizator pe ecran

Hot Water – apa fierbinte – inchiderea automata pentru protectia ionizatorului

Increase Flow – presiune scazuta / Degrease Flow – presiune prea mare

Replace Filter – inlocuirea filtrului

Reset Switch / Reset Filter – setarea filtrului nou

Notice Cleaning / Clean – etapele de curatare

Leveluk R ofera posibilitatea memorarii si salvarii setarilor.

Pret Leveluk R:

Metodă de achiziționare cu plata integrală

Preț fără TVA: 1600,00 €
Valoare TVA (16%): 256,00 €
Preț total cu TVA: 1856,00 €

*în Germania până la sfârșitul anului 2020 TVA va fi de 16% Profitați !!

Achiziționare cu plata în 3, 6 sau 10 rate

Pret aparat Kangen


Vrei sa afli mai multe despre acest produs?

Completeaza formularul de mai jos si cere o oferta personalizata!

  Numele tău

  (obligatoriu)

  Emailul tău

  (obligatoriu)

  Numarul tău de telefon

  (obligatoriu)

  Mesajul tău