Leveluk SD 501 Platinum


Leveluk SD 501 Platinum – ionizatorul de lux pentru bucataria sau biroul tau

Leveluk SD 501 Platinum este un aparat de ionizare a apei din categoria LUX. Are exact aceleasi specificatii tehnice ca ionizatorul Leveluk SD 501, dar vine in plus cu un design ergonomic si nou, perfect adaptabil oricarei bucatarii dotata cu aparatura sofisticata sau oricarui birou de lux.

Este comparabil cu Leveluk SD 501, avand aceleasi specificatii tehnice, aceeasi garantie de 5 ani si aceeasi modalitate de achizitie si plata, insa un pret diferit, extrem de competitiv.

Beneficiile utilizarii ionizatorului Leveluk SD 501Platinum

 • Leveluk SD 501 Platinum este superior oricarui ionizator prin dotarile sale (7 electrozi de electroliza a apei + certificare WQA – CEL MAI PRESTIGIOS CERTIFICAT DE CALITATE A APEI)
 • Contine un ghid in 5 limbi de circulatie internationala: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola
 • Completeaza mesajele afisate pe ecran cu avertizari verbale, extrem de eficiente pentru utilizatori
 • Ofera cel mai pur nivel de apa ionizata *(ionizatorul Leveluk SD 501 Platinum este certificat pentru excelenta calitatii apei produse)
 • Nu prezinta niciun risc de substante novice si nu permite filtrului sa scape nicio substanta care afecteaza sanatatea umana in apa pe care o proceseaza.
 • Puteti folosi apa pentru baut / gatit / infrumusetare la cel mai inalt standard calitativ din lume.
 • Design inovativ si functionalitati revolutionare intr-un aparat extrem de mic si compact


Ionizatorul de apa Leveluk SD 501 Platinum este cel mai avansat din gama sa si este testat si certificat de catre autoritati ca fiind cel mai eficient ionizator din industrie.

Proiectat si testat in laboratoare de stiinta din Japonia, acest produs este folosit chiar ca aparatura medicala in insulele japoneze, deoarece ofera cea mai pura apa ionizata, alcalina si filtrata din lume!

Brevetat | Certificat WQA | Cel mai bun si constant ORP din lume | Niciul litru de apa irosit

Specificatiile tehnice si descrierea ionizatorului Leveluk SD 501 Platinum

Leveluk SD 501 Platinum se porneste / opreste cu o singura apasare pe buton. Odata pornit, filtrul nu iroseste niciun litru de apa. Ionizatorul este dotat cu 2 furtune de iesire a apei. Pe cel metalic superior va iesi apa selectata de dvs. (cu pH intre 1-14), iar pe cel inferior va curge apa cu diferenta a pH-ului pana la 14. Astfel, Leveluk SD 501 Platinum produce, ca toate celelalte ionizatoare Enagic, doua feluri de apa simultan.

Celula electrolitica cu sapte electrozi

Cu cat suprafata placilor de electroliza la care se expune apa este mai mare, cu atat apa este de o calitate superioara. De aceea Leveluk SD 501 Platinum foloseste 7 electrozi din titan de grad medicinal (acest titan nu se descompune in cadrul procesului de electroliza a apei).

Fiecare electrod este acoperit in totalitate cu platina, aceasta fiind un bun conductor si cel mai bun material pentru electroliza apei. Acesti electrozi placati cu platina reprezinta motorul ionizatorului Leveluk SD 501 Platinum.Sistem de autocuratare brevetat

Sistemul de autocuratare Enagic creste durata de viata a fiecarui ionizator. Calciul care se depune pe placile unui ionizator scad performanta acestuia cu pana la 30% in primele 3 luni. Sistemul de curatare Enagic este unul superior, dand ocazia ionizatorului Leveluk SD 501 Platinum sa produca cea mai calitativa apa, chiar si utilizand cele mai dure ape.

Procesul de curatare are 2 etape:

 • Notice Cleaning – Reprezinta notificarea ca urmeaza un proces de curatare si se identifica printr-un beep intermitent, fara a fi nevoie de o alta interventie din partea dumneavoastra
 • Clean – Etapa de curatare propriu – zisa, care dureaza in jur de 30 de secunde. Apa reziduala rezultata in urma acestui proces nu se bea.

Ionizatorul se curata singur dupa fiecare 60 de litri de apa procesata. Exceptie fac apele super – alcaline si super – acide. In acest caz ionizatorul se curata dupa fiecare prelevare.

Ecranul cu cristale LCD

Ecranul LCD al aparatului va va indruma pe tot parcursul utilizarii lui. Este rezistent la apa si va va afisa intotdeauna specificatii precum: valorile pH-ului, viteza fluxului de apa, durata de viata a filtrului si tipurile de apa produsa.

Toate acestea le poti obtine printr-o singura apasare pe buton – tehnologie One Touch!

Rezervorul de accelerare a electrolizei

Compania Enagic a brevetat o tehnologie revolutionara aplicabila tuturor ionizatoarelor care produc SIMULTAN apa super – acida si super – alcalina. Aceste doua tipuri de apa nu sunt pentru consum. Ele sunt ape de frumusete.

Acestea au nevoie de o solutie salina pentru a putea fi produse. Tocmai de aceea ionizatorul Leveluk SD 501 Platinum este dotat cu un astfel de rezervor de accelerare a electrolizei, in care intra aceasta solutie salina.

Intr-un singur tub de 44ml se introduce solutia, iar in 30 de minute aveti parte de 30l de apa puternic acida.

Puterea electrica a ionizatorului

Ionizatoarele de apa au nevoie de energie in exces pentru a efectua procesul de electroliza. Fara aceasta energie procesul poate fi unul incet sau chiar deloc. Astfel, ionizatoarele Enagic sunt dotate cu putere electrica mare. Spre exemplu, Leveluk SD 501 Platinum este certificat UL si CE pentru utilizarea sa la un voltaj de 230W.

Nivelul calitativ al apei este superior, deoarece majoritatea aparatelor de ionizare functioneaza la maxim 200W. De asemenea, cantitatea apei este influentata. Ionizatorul Leveluk SD 501 Platinum poate produce o cantitate mai insemnata de apa.

Regulatoare de putere: transformator vs. SMPS *Switch Mode Power Supply

Exista 2 clase de regulatoare de putere. Tranformatoarele sunt cele mai eficiente si durabile insa au o problema principala: supra-incalzirea. Tocmai pentru a evita aceasta problema s-au creat sistemele SMPS.

Ionizatorul Leveluk SD 501 Platinum este dotat cu un astfel de sistem de ultima generatie, clasa a 4a, fiind certificat si aprobat de catre autoritati si specialisti in domeniu cu eficienta maxima si cu un raport de siguranta superior fata de toate sistemele SMPS.

Astfel, ionizatorul Leveluk SD 501 Platinum nu se incalzeste chiar si la procesarea unei cantitati impresionante de apa.

Regulator de presiune a apei

Aceasta dotare suplimentara expune apa la placile de electroliza pentru o perioada mai mare, asigurand astfel o calitate superioara a apei. Cu cat apa este mai mult expusa la placile de electroliza, cu atat calitatea apei este superioara, iar factorul OPR este mai bun. Exact aceasta este functia pe care o indeplineste regulatorul de presiune a apei.Filtrarea apei

Leveluk SD 501 Platinum contine un filtru de calitate superioara, care poate filtra pana la 10.000 de litri de apa inainte sa fie inlocuit. Acesta are capacitatea de a elimina toate bacteriile si toti compusii periculosi pentru organism mai mari de 0.2 microni.

Este extrem de usor de schimbat, nu contine ingrediente periculoase si este certificat ROHS pentru cele mai calitative materiale folosite pentru a restrictiona substantele periculoase.

Pret Leveluk SD 501 Platinum:

Metodă de achiziționare cu plată integrală

Preț fără TVA:                            3000,00 €
Valoare TVA (16%):                   480,00 €
Preț total cu TVA:                       3480,00 €

*în Germania până la sfârșitul anului 2020 TVA va fi de 16% Profitați !!

Achiziționare cu plata în 3, 6, 10 sau 16 rate

Pret aparat Kangen

Achizitionati ionizatorul Leveluk SD 501 Platinum pentru cea mai calitativa apa de consum si de infrumusetare, obtinuta printr-o simpla apasare de buton!


Vrei sa afli mai multe despre acest produs?

Completeaza formularul de mai jos si cere o oferta personalizata!

  Numele tău

  (obligatoriu)

  Emailul tău

  (obligatoriu)

  Numarul tău de telefon

  (obligatoriu)

  Mesajul tău